Monday, December 7, 2009

Invataturile lui Nea GoeCostin catre popor

Sa fie clar, la ce vremuri traim acum, ce ti-au zis parintii in aia 7 ani de te-au tinut p'acasa nu se aplica!!! Regulile de bun simt...nici alea! Codul bunelor maniere? E depasit! Rele maniere sunt alea actuale! Cu alte cuvinte...trebuie sa ne reinventam, altfel ne ia dracu!
M-am gandit la cateva reguli de trecut prin viata. Baga in masina de spalat bunul simt si spala-l cu noroi! O sa iasa ce-ti trebuie!
Asadar...

Nu stiu unde lucrezi, ce lucrezi sau pentru cine. Eu iti dau cateva reguli cu aplicatii variate. Daca nu ti-am nimerit domeniul de activitate, nu-i nimic. Trebuie sa fii smecher, deci o sa transformi tu!

Lectii pentru job.
1. Munca fara pupat in cur seful nu te face om. Mai bine las-o mai moale cu munca si invata sa pupi bine in cur!
2. Pupatul in curul sefului te face mare! Deci pupa mult si des!
3. Toarna-ti colegii. Da-i dreaqu! Si ei ar fi facut la fel! Oricum nu merita slujba aia platita de kkt! Deci ii scutesti de suferinta!
4. Daca tot iti torni colegii, cauta sa obtii avantaje. Deci pupa-ti in cur seful cand ii torni!
5. Fereste-te de munca! Daca tot ii mozolesti curu' lu shefu', da-l dreaq! Macar sa muncesti mai putin!
6. Esti femeie? aia tzatze? Buci? Scoate-le la inaintare!
7. 'Uteti colegii in gura, ca oricum esti mai smechera decat ei si seful unde trebuie! Continua treaba cu pupatul in cur chiar si cand prestezi!
8. Daca esti barbat...e mai nasol. Ce sa zic sa 'uti...in nici un caz colega de ti-o arde sefu'!
9. Arunca pe birou cat mai multe hartoage! Sa para ca esti ingropat in munca!
10. Tipa tare cat muncesti tu!!! Trebuie sa te creada pana la urma!
11. Ai copii? Adu-i la munca! 'ute-le una peste bot inainte sa-i aduci. Or sa planga, colegii ii vor intreba ce au, si tu le zici ca plang de foame! Capata papa gratis, si poate bagi si tu sub rat ceva!
12. Nu fi prost(a). Nu arata niciodata ca ai nici macar 1 leu la tine! Toti au bani, numai tu nu! Si tie oricum iti trebuie pentru cand mergi in Turabo! Ai dreaq! Au scumpit si aia frappeu'!
13. Roaga-ti colegii sa-ti mai ia din obligatiile de munca! Ce? 8 zile pe saptamana nu pot munci?
14. Imprumuta fara sa ceri voie! Orice! De la ceai, la covrigi, la pixuri si...ce ti-o mai cadea in mana! De ce sa dai tu banii?
15. Cand e ziua cuiva, tipa tare ca i-ai luat ceva dar ai uitat-o acasa! Prostul o sa aprecieze, si noah, doar nu te doare gura sa zici asta, nu?
16. Lauda-te la toti ca esti cel putin prieten, daca nu chiar vreo ruda mai indepartata cu seful ala mare! Sa te stie de frica nenorocitii aia de colegi!
17. Daca auzi ca sarbatoreste vreunul ceva, cere-te invitat! Duci ceva ce nu-ti mai trebuie prin casa, sau ceva de kkt primit de la vreunul mai nesimtit ca tine!
18. Da-ti cu crema grasa pe fata, trebuie sa ai soriciul gros!
19. Nu te uita niciodata la victimile tale! Da-i dreaqu! Isi merita soarta!

20. Daca te recunosti, nu te supara pe mine. Asa esti tu!

No comments:

Post a Comment