Monday, November 23, 2009

Vaca, boul si cu caroul

M-am mai gandit. Azi mi-am adus aminte de-o faza din copilarie. Drept urmare...inaugurez o noua jucarie "Amintiri din copilarie". Cand imi mai aduc aminte de-ale copchilariei vremuri...va mai scriu.

Bun! Intamplare. Eram la tara, la Tamadao. Printre ocupatiunile vremii...mersu' cu vaca!(Dupa ce duceam gastele la apa). Luam vaca si o duceam ori la cireada, la vacar, ori o plimbam pe campuri cateva ore sa bage'n ea ca...vaca, ori o priponeam pe islazul comunei. Ma rog... Intr-o dimineata, duc gastele, ma intorc... Nema vaca! Adica nu era scoasa la poarta. Eo ma mir. Si ma mir intreband care-i baiul.
Unchiu' Mirciulica imi zice: E de monta! Adeca.... Ii venise vremea sa  se copuleze si ea nitel, ori macar veterinaru' sa-si puna o manusa cat un pantalon pe mana si sa-i bage o sonda'n...locu cu pricina. De data aceasta, Unchiu' alesese metoda Taur. Adeca...frecangeala! Fie! Dar...problema...In sat, inafara de agaricii care se credeau tauri la femei...tauri, tauri...nu erau! Adeca, numa' boi si vaci. Si prosti.
Ce-i de facut? Dus vaca la o intalnire amoroasa in satu' vecin. O localitate aparte... Calareti( ce dreaq au calarit aia pe acolo nu stiu!Da asa ii zicea la satu' lor. Bun! Haide!
Luam vaca de lant, mergem cu ea pe marginea soselei si hai-hai! Mergem fo juma de ora, sau mai mult, si am ajuns! Gigolou' era la locu lui. Astepta mandre disponibile...Mergem, unchiu' studiaza reproducatoru...Ii placea. Mare, frumos, fezanda bine si vaca si iesea si vitelu frumos...gata! S-a batut copita, pardon, palma si...haida! Propretaru gigoloului ia vaca de lant si o duce la intalnire. Al dreaq! Macar un preludiu, ceva sa le fi asigurat! Nik! Vede animalu femela si, da sa se repeada'n p.... Cand sa se repeada, se opreste brusc! Se da jos de pe vaca fara macar sa-si ceara scuze si, se uita fix ca bou' la noi! Nu ca le deranjam intimitatea, ca eram dupa gardul de plasa...da-l deranja ceva. Nu se putea concentra...era...stresat! Stapana-su il injura vartos de doamna masa vaca si-i cere impetuos sa 'uta! Ala nik! Se uita la noi si gata! Mirciulica incepe si el sa injure, ca a venit atat drum si iaca bou'i impotent! Ntntntnt!!! Bre unchiule! Nu-i bou' de vina! Matale esti! Il atragi!!! (!?!?!?!?!) Pai ai camsa cu carouri rosii! Jos textila! Bai nepoate esti nebun??? Breeee! Jos textila ca ala nu 'fute nimic!!! (!?!?!?!?) Il conving pana la urma. Da camasa, taurasu se mai uita un pic la noi, vede ca nu mai ie nimic deranjant in raza de actiune a... aparatului din dotare si! da-i si 'ute!!! Ihaaaaaaaaaaaaaa!!! Si vaca nici pas! Ii placea la bagaboanta!:))
Se termina povestea lor de amor si...hai cu vaca inapoi! Breeeeeeeeeee! Unde la dus tragea in lant de numa-numa! Mergea acu vaca.....Leganata...bucuroasa....ce sa mai! Ii priise! Facusem o vaca fericita! Bravo Mirciulica!

1 comment: