Wednesday, October 14, 2009

Nou venita in oras

Salutare! Aseara am fost la film. Daca atunci cand am intrat la Scala era frigut, cand am iesit ma asteptam sa vad ursi polari in intersectii! Dar n-a fost sa fie...Sa fi fost devina doar gerul aproape polar din Bucuresti, impresiile ramase in minte dupa vizionarea filmului...nu stiu. Oricum, nu frigul e subiectul, sau cel putin nu ala de m-a doborat pe mine ci filmul "Nou venita in oras". O productie holiudiana numa' buna de destresat neuronu fara al incita totusi prea tare.
Povestea e simpla, v-o dau de pe cinemagia:
"Aflată în plină ascensiune profesională, Lucy Hill (Renée Zellweger) este o tânără consultantă de afaceri, care se vede brusc nevoită să facă faţă unei provocări neaşteptate. Trebuie să renunţe la traiul ei confortabil din Miami pentru a supraveghea restructurarea unei fabrici tocmai din Minnesota. Înarmată doar cu o garderobă văratică, Lucy este pornită să cucerească gerul din Minnesota, ca o adevărată fată de oraş, forţată să supravieţuiască la ţară. După ce a avut parte de o primire cât se poate de rece din partea localnicilor, acum ea încearcă să se acomodeze şi cu ostilitatea mediului, implicit cu străzile îngheţate şi zăpezile permanente.

În momentul în care i se cere să închidă fabrica şi să lase comunitatea fără locuri de muncă, Lucy trebuie să ia cea mai dificilă decizie din viaţa sa, trebuie să aleagă între confortul luxosului Miami şi frumuseţea unică a Minnesotei, de care este acum îndrăgostită".

Acum ca stiti cu ce aveti de-a face, sa va mai plictisesc si eu un pic.
Filmul e usurel, bunut, nu exceleaza. Gerul din el a picat ca o incalzire pentru gelul din realitate. Renne nu face chiar rolul vietii ei, dar e draguta!
Misto faza in care din greseala ii umple fundu' de alice tipului care incepuse sa-i placa. ma rog, cica erau la vanatoare de ciori, da nu chiar de ciori, asa...mai mult sa puste aerul o lecutica.
De unde la inceput ii da frigul peste bot, la final se imprieteneste eroina noastra cu el de numa-numa!da-i iubire(fara sex vizibil), faze dragute, dulci, si actiune previzibila. Il recomand, dupa cum ziceam mai sus, doar daca vreti o destresare usurica a cerebelului.
Apropo...mi s-a parut trist rau faptul ca, in tot cinematograful nu stiu daca erau 15 oameni!Dezamagitor. Asta e!
Luati si traileru' poate va convingeti sa da sau nu:


No comments:

Post a Comment